LEGO® DUPLO® 10546 Můj první obchod
Parametry produktu
Recenze
- Velká radost 2 leté vnučky
Myslím, že zavládla naprostá spokojenost.
, zakoupeno v i-hrackarstvi.cz
- Pěkné tématické Duplo. Autíčko, figurky a pejsek dcerku potěšil. Ostatní kostičky jsou také super, řekla bych, že lepší než sada Můj první supermarket, kterou jsem také zvažovala koupit. Jsme spokojené, mohu doporučit ostatním.
Nám se moc líbí, je to dobrá volba. Zejména jako doplňující stavebnice k ostatním. Pěkné povedené autíčko pro malé princezny.
, zakoupeno v MegaHračky.cz
- Prostě Duplo, to nezklame nikdy.
- Občas ta cena.
Spokojenost.
Parametry produktu
- Doporučený věk: od 2 let
- Počet dílků (ks): 39
- Určení: pro holky
Zákaznice nakupuje potraviny v dobře zásobeném obchodě. Přátelský majitel obchodu má vše, co paní potřebuje - od chutného ovoce, zeleniny a chleba po mléko, květiny a krmení pro jejího pejska. Po zaplacení u pokladny naloží nákup do auta a odjede k domovu. Tato sada zajistí dlouhé hodiny zábavného hraní .
Obsahuje 2 LEGO DUPLO figurky: majitele obchodu a zákaznici.
Stavebnice Lego podporuje jemnou motoriku a rozvíjí tvořivost a fantazii vašeho dítěte. V porovnání s jinými stavebnicemi zaručuje Lego stavebnice pevnost, stálobarevnost a přesnost rozměrů - jednoduché sestavení a rozebírání. Věřte, že tato hračka vydrží beze změny celé generace.
- Doporučený věk: 2 -5 let
- Šířka (cm): 35.40
- Hloubka (cm): 11.80
- EAN: 5702015125154
- Záruční doba: 24 měsíců
Stavebnice LEGO DUPLO ze série Lego Ville, se kterou se stanou obchodníky. Vhodné pro děti od 2 let.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Velká radost 2 leté vnučky
Myslím, že zavládla naprostá spokojenost.
- Krásně propracovaná sada pro holčičky
Byla to první sada ,kterou jsme dcerce pořídili a měla úspěch . Autíčko v sadě je skvěle propracované , a je to nejoblíbenější část z této sady . Panáčci jsou taky krásně propracovaní stejně jako kostičy ;-)
, zakoupeno v MegaHračky.cz
- Prostě Duplo, to nezklame nikdy.
- Občas ta cena.
Spokojenost.
, zakoupeno v 4kids.cz
Kostky jsou veliké akorát, zvířátka jsou super a postavičky taky. Autíčko je nejlepší a pejsek super.
, zakoupeno v Maxíkovy hračky
- Skvělá hračka pro holky (i kluky).
- Za docela dobrou cenu pěkný produkt.
- Pěkné barvy kostek.
Lego Duplo je prostě klasika, rádi si s ním pohrají i rodiče :-)
- pro děti super věc
moc spokojeni, s legem jsi děti vyhrajou opravdu dlouho.
Super
- krásné velké kostky
- mohlo by být víc figurek
super pro malé stavitele-lky
, zakoupeno v LEGENIO
- za slušnou cenu dostatečný počet prvků
za slušnou cenu dostatečný počet prvků